Passar para o conteúdo principal
Formulário de pesquisa
Idiomas
Português
English
Login
MARE
Sobre o MARE
Organização
Infraestruturas
Indicadores
Investigação
Domínios de Investigação
Linhas Temáticas
Grupos de Investigação
Equipa
Projetos
Formação
Mestrados
Doutoramentos
Cursos Avançados
Oportunidades
Sociedade
Empreendedorismo
Serviços
Programas Educativos
Parcerias e Cooperação
Querido Diário
Media
Notícias
Eventos
Dossier de Imprensa
Contacto
Webmail
Formulário de pesquisa
Início
Investigação
Equipa
Tatiana Pereira
Tatiana Pereira
Email:
tatiana.m.pereira@ipleiria.pt
URI:
MARE - IPLeiria
Habilitações:
Mestrado
Dominio de investigação:
Sistemas Costeiros e Oceano
Linhas de investigação:
Aquacultura e Pescas
Biotecnologia e Valorização dos Recursos
ORCID ID:
http://orcid.org/0000-0003-0559-8382
Scopus Author ID:
http://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57216147260
ResearchGate:
https://www.researchgate.net/profile/Tatiana_Pereira20
Google Scholar:
https://scholar.google.com/citations?hl=pt-PT&user=c_PcNncAAAAJ
Destaques
Food Texture Design by 3D Printing: A Review
Consumer's perceptions and motivations on the consumption of fortified foods and 3D food printing
Development and optimization of high-protein and low-saturated fat bread formulations enriched with lupin and microalgae
Optimization of phycobiliprotein pigments extraction from red algae Gracilaria gracilis for substitution of synthetic food colorants
Application of microalgae as natural colorant for pastry and confectionary products
Use of Chlorella vulgaris Lipidic Extracts in the Development of Healthier Pastry Products with Reduced Fat Contents
Stability, kinetics, and application study of phycobiliprotein pigments extracted from red algae Gracilaria gracilis
Valorization of the Red Seaweed Gracilaria gracilis Through a Biorefinery Approach